fredag den 13. juli 2012

Så går tyvstarten fredag den 13.

Afgang fredag morgen

Det danske sommervejr er ikke optimal til lune drømme om langfart på motorcykel, men nu er det jo ikke længere nogen drøm men en realitet og så er vejrforholdene bare vilkår. Der blev igår handlet et nyt Harley-Davidson regnovertræk hos Caps i Århus. Prisen lå lige under de 1500 kroner. Jeg kan vist godt love at det regnovertræk får en grundig testkørsel - Anmeldelsen må forventes at blive en føljeton her i blokken!

Min H-D Softtail Standard står nu færdigpakket udenfor aparte i Aarhus. Lædertøjet og støvlerne har fået en omgang minkfedt. Tøj og sovegrej er pakket i etape-orienterede plastikposer og alt er lagt ind i en Drybag. Telt, pose og underlag tjekket. Primus, pulverkaffe m.v. er klar i sidetaskerne. Nu kan den skandinaviske sommer bare komme som den vil. Eventyret angribes uanset med stor forventning og et helt bredt smil.

International træf på Frya-leir

På mandag klokken tolv starter Nordic Run 2012 fra Statoiltanken på Samsmoveien i Jevnaker ca. én times kørsel nordpå fra Oslo, derefter ligger der atten garanteret begivenhedrige dage og venter. Min tur op til Nordic Run kombineres med besøg hos familie og venner og færgen fra Hirtshals klokken 22 her fredag aften må gerne afgår planmæssigt. På et tidspunkt i morgen lørdag er det planen at ankomme til den Norske Harley-Davidson klubs International træf på Frya-leir ved Ringebu i Gudbrandsdalen - turens første fest.

Følg oplevelserne fra dag til dag  

 På denne blog og på klubbens nye facebookside, kan du nu følge Nordic Run 2012 fra dag til dag. Jeg vil tilstræbe at der kommer underholdende og oplysende beskrivelser og masser af fotos. Lad os håbe på stor opbakning rundt om i Skandinavien og at vi bliver rigtig mange der med Nordic Run kører ind i Danmark (København) mandag den 30. juli. Nordic Run 2012 er arrangeret som en række af dagsetaper. Det er ikke et krav at køre med på flere dage. Alle atten dage er selvstændige oplevelser. På facebook og på HDC.DK hjemmesiden kan du finde de konkrete starttider. Jeg håber at vi ses på turen og at de af jer som deltager vil bidrage her på blokken med fortællinger og gode kamera skud.

Lets Take Off! 

- og jeg er helt klar over det er fredag den 13.   

Ingen kommentarer:

Send en kommentar