mandag den 30. juli 2012

DAG 13 - Lørdag den 28. juli


Afsted mod Öland

Det er lidt trætte biker med rock i ørerne som møder op til tankning næste formiddag i Vestervik

Vi bliver efter dagens appel igen ført af Anders fra Vestervik og af meget fine små veje ud til svenske Öland, dagens etape er på cirka 250 kilometer. Kørslen foregår i svensk højsommer og jo nærmere vi kommer Ôland jo bedre bliver det.

Anders, Åke og Gøran som tilsammen er kernen i Nordic Run 2012


Ölandska Kroppkakor

Ved Mys Blommor måler vi 28 grader i skyggen. Til frokost får vi Öländska kroppkakor. Der er en meget solid Ölandsk fattigmandsmad. En slags varm julesylte ?? der er kogt ind i kartoffelbolle, hvortil der serveres smeltet smør, syltetøj og ren fløde, måske ikke just slankemad men det smager himmelsk!

Det er vildt lækker!

Kalmar Harley-Davidson Club 

Efter den sene frokost fører Anders os ud på syd Öland til Alvaret og igennem den gamle by Eriksöre inden vi slutter ved Enudden som er dagens campingplads. Det er en vild hyggelig plads lige ned til havet uden moderne bekvemeligheder. Pladsen anvendes af Kalmar Harley-Davidson Club som også er vært ved aftensmad og aftens svenske afslutningsfest.
Deltagernes badeforhold er en henvisning direkte ud i Østersøen, og det gør bestemt ikke noget når den svenske sommer viser sig fra den aller bedste side. Det blev en smuk aften ved Ölands kyst.  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar