torsdag den 26. juli 2012

DAG 6 - Lørdag den 21. juli


Vi står op i strålende sol over Svenske Lapland og de omkring 40 cykler er klar til afgang cirka klokken 10 på en benzinstation i Storuman. Nu går turen via 15 kilometer vejomlægning ved Blattnicksele og lige efter i byen Sorsele møder vi en lille motorcykeloptog der deltager i den lokale byfest “Hela Holmen Gungar” De får naturligvis selskab og sammen kører vi nu alle ind på festpladsen. Det gav alligevel ret pæn opsigt hos lokalbefolkningen da de ca. 10 forskellige og lokalkendte motorcykler pludselig ar i selskab med 40 Harlyer og alle nu var på vej ind på festpladsen. Vi hyggede lidt, blev gennemfotograferet  og svarede alle på mange spørgsmål. Efter ca. 30 minutter lettede Harley flokken igen og mange af de lokale vinkede flittigt.

Skelefteå Harley Club

Vi fortsætter mod Arvidsjaur hvor der er frokostpause og en mulighed for at handle lidt ind i en Lappstad. Vejret er solrigt, men ret kold.  Hen under aften ankommer Nordic Run til Skelefteå og vi besøger først Skellefteå Harley Club, der er en næsten nyetableret lokalklub med ca. 40 medlemmer. Det er fine lokaler klubben har og vi indbydes på tiltrængt mad og drikke. 

Her er de 6 danskere; Bent, Polle, Henrik, Kristian, Henrik og Chresten

Hygge hos Road Captain ICA Åke 

Overnatning og terrassehygge hos Road Captain ICA Åke.
Hele holdet fortsætter hjem til Road Captain ICA Åke privat. Han har arrangeret privat camping og dejlig terrassehygge med bland andet boblebad som tilbehør. Vi får en rigtig hyggelig aften i helt private omgivelser. Tusind tak til ICA Åke og familie for den gestus.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar