tirsdag den 31. juli 2012

DAG 14 - Søndag den 29 juli - DANMARK


Afgang mod København

Der var samling på Södra hamnen i Färjestaden efter tankning. 37 motorcykler står klar for at køre mod Danmark og vejret er ikke venligt. Vi skal forvente regn, regn og atter regn hele dagen. Morgenmeldninger fra Danmark fortæller om aflyste festivaller og meget kraftige skybrud dagen før. Det er den front som kommer lige imod Nordic Run 2012. Men alle er alligevel forvetningsfulde og glæder sig til det danske eventyr.

Sidste aften i Sverige.


Bellas Place i Bromölla 

Den første seriøse stop på en våd tur er hos Bellas Place i Rättvik. Alt i denne café er bygget op i klassisk 50´er stil. Det er som at træde ind i filmen “Grease”. Lugten af den brændte gummi melder sig straks i næsen. Navnet Bellas kommer fra en Bel Air 1958 som Niklas, den nuværende ejer af stedet, købte af en ældre dame i Stockholm. Der stod Bella på nøgleringen. Maden er rigtig god og stedet er bestemt et besøg værd om man kommer i nærheden af Bromölla.


Bellas Place i Bromölla er bestemt et besøg værd.


Modtagelse i Malmö

Vi fortsætter mod Malmö hvor der stod en stor velkomstkommite klar med flag og banner på en motorvejsbro. Ved den nærliggende tankstation hvor alle tanked blev der krammet igennem blandt svenskerne. Tydeligt at Skåningerne er populære folk.


Modtagelse på Sjælland og derefter effektiv kollonne kørsel mod Køge.

Modtagelse på Sjælland

Så fortsatte turen med ca. 50 H-D motorcykler over Øresundsbroen hvor de danske værter stod klar ved første afkørsel. Der blev hilst hurtigt på og så blev der ellers vist eksempel på sjællandsk kollonnekørsel igennem det sydlige København og til Vallø Camping i Køge. Ikke et eneste gang blev kollonnen skilt eller måtte stoppe for noget som helst. Hold da op!


Road Captain ICA Åke takker formand for Distrikt Sjælland Henrik S.J.


Super indsats af Distrikt Sjælland

Ved ankomst til Vallø Camping blev vi også ført direkte ind på pladsen I én stor gruppe. Ned til en forberedt plads med tændt bål, pølsevogn, bar, festtelt og masser af plads til deltagernes telte. Fed oplevelse af velorganiserede og perfekte værter.

Det var en flok glade deltager i Nordic Run 2012 der på denne måde kunne føle sig meget velkommen til Danmark. Tak til Sjælland!Ingen kommentarer:

Send en kommentar