fredag den 20. juli 2012

DAG 4 - Torsdag den 19. juli - SVERIGE


Mod Sverige

Efter den solide morgenmad hos Hula Duedalen MC kørte vi til tankning på en nærliggende benzinstation. Herfra gik turen ud af Trondheim mod Hell Station hvor vi fik taget turens første gruppebillede. Herefter gik turen direkte mod den svenske grænse. Vi kørte i højlandet meget tæt på trægrænsen og lige inden vi forlod Norge var vi tæt på at få turens første uheld. En ung Elgtyr lod sig forvirre af de små 40 larmende H-Dér og var tæt på at tage turen ind igennem kolonnen. Heldigvis ændrede den retning i asfaltkanten, snublede og sprang derefter tilbage over rækværket ned mod en elv. Der var en 4-5 bikere der var pænt taknemlige og deres hjerterytme kørte lidt i høj gear i en periode.

Det svenske højland 

I højfjeldet ved Storlien krydsede vi grænsen til Sverige og hvor en lille gruppe på fire H-D bikere hoppede på kolonnen. Landskabet var smukt med bløde snebelagte bjergtoppe til begge sider og selv vejret viste sig fra den pæne side. Vi havde det ikke særligt varmt men vi kørte i høj solskin og på en rigtig god asfalt. Nogle i Danmark har ofte den opfattelse at Sverige kun er endeløse skovstrækninger, men her i fjeldene i Vestsverige er det de smukke fjeldlandskaber der sætter sig i den visuelle hukommelse. I skibyen Åre holder vi sent frokostpause og kører derefter videre ned af fjeldet mod Östersund hvor der er bestilt plads på Östersunds Stugby & Camping som er placeret smukt direkte i byens centrum. 

Östersund Stugby & Camping

Östersund

Ved ankomst venter der igen en lille gruppe nye deltagere i Nordic Run. Vi har igen været i sadlen i over 8 timer og er derfor utålmodige med at indløse en teltplads, få teltet slået op, drukket de ca. to hurtige øl og så ellers bare finde en varm pose til en god nats søvn.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar