lørdag den 28. juli 2012

DAG 11 Torsdag den 26. Juli 2012


Afsked med Finland

Idag går turen fra Sysmä til Helsinki over Asikkala. Vi er igen ca. 45 cykler og der er ny ledelse som viser sig at være meget velorganiseret. De finske biker er udstyret noget mere markant i Outfit, men de er bestemt også kompetente og ved hvordan de skal føre en kollonne igennem tæt bytrafik. Det er imponerende hvordan det lykkedes at køre hele Nordic Run 2012 ind igennem den finske hovedstads eftermiddagstrafik og sikkert frem til færgehavnen, hvor holdet fordeles på to færger mod Stockholm.
Nordic Run på nederste bildæk

Mod Stockholm i kahytter

Vi når lige at takke de finske værter for de tre gode dage i Finland, og desværre kunne vi ikke lokke nogen af dem med på den videre færd. Vi er vel en fast stamme på 25 til 30 cykler som tager hele turen rundt med Nordic Run. Der er i gennemsnit ca. 10 som er med nogle dage, og så kommer der typisk imellem 10 og 15 med på en dagstur. Vi håber at det kan blive til mange flere i sydsverige og især i Danmark. 
På M/S Silja Symphjony er redaktøren nu vasket, omklædt og klar til en hyggelig aften på havet. En nat uden telt gør bestemt ikke noget! Den syd-skandinaviske afslutning på Nordic Run 2012 venter på den anden side af Østersøen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar