søndag den 15. juli 2012

Så er vi helt klar!


Tyvstarten 

Hold da op en fed weekend. Tyvstarten blev til godt 900 kilometer på Harlyens klokke. Min tur til Norge gik fra kontoret hos aparte i Aarhus over Djursland for at hilse på Hitz og Severinsen hos Mosten MC. Videre til Randers med et planlagt Pitstop hos Peters Værksted og så op over Viborg mod Skive og Nordsalling til et kort familiebesøg. Fra Nordsalling går Sallingsundfærgen over til Hvalpsund på Himmerlands siden og så er det nærliggende at køre på de smukke jyske kommuneveje langs Limfjorden til Løgstør, over Aggersund og op til Brovst, Aabybro og over Løkken til Hirtshals. I alt blev det til ca. 250 kilometer i Danmark i smukt sommervejr. Det er ferietid og på havnen i Hirtshals var vi vel over 25 motorcykler der klokken 22 skulle med hurtigfærgen til Larvik. Små fire timer tager den sejltur, så midt nat lørdag ramte jeg den norske kyst. Turen fortsatte smertefrit og i let nattrafik op mod Oslo hvor Brinch familien som vanligt var gæstfrie og lod sig banke op til en meget tidlig morgenmad. 

Internationnal træf i Ringebu

Sidst på formiddagen gik det ud af Oslo af E6 op mod Ringebu hvor der i weekenden blev holdt Internationale træf af den Norske klub. Rigtig hyggeligt og gode folk selvom fremmødet var meget skuffende. Kun ca. 120 medlemmer af H-DOG Norge var dukket op til klubbens træf og det var helt usædvanlig. Normalt deltager der 4-500 til sommertræffet, men jeg skal ikke klage, der var masser gode samtaler og en hilsen rundt. I formiddags blev der pakket på motorcyklen igen og i løbet af eftermiddagen har jeg kørt tilbage mod Oslo. 

Surt sommervejr?

Jeg blev noteret til at havde kørt 712 kilometer ved indgangen til Norgetræffet og det bedste er at jeg ikke havde været i regn overhovedet. Det samme kan jeg ikke sige nu. De næsten  250 kilometer tilbage til Jevnaker var i meget skiftende vejforhold og ret koldt for årstiden, men dog ikke så fugtigt at mit ny indkøbte regnsæt kom i anvendelse.

Søndag aften hos Rockerne MC i Jevnaker.

Nu har jeg slået teltet op hos Rockerne MC Hønefoss i Jevnaker. Det er den lokale klub i området og de har åbnet for lokaler og græsarealer til Nordic Run deltagerne og de serverer morgenmad i morgen. Vi er en gruppe på ca. ti bikere der nyder deres gæstfrihed. En anden gruppe fra Småland i Sverige har valgt hytterne på den nærliggende campingplads. Vi er nu to fra Danmark. Poul Erik fra Boldeslev, syd vest Åbenrå, har også valgt at køre med på hele turen i Nordic Run 2012. Nu går vi i posen så vi er helt klar imorgen klokken tolv på Statoil her i Jevnaker. Første tur går direkte vest over de norske fjelde til det smukke Sogndal i Fjordane fylke nord for Bergen. Har hørt at der næsten er garanti for vand på den tur men måske bliver det gjort til skamme. Den lokale vejrudsigten ser ret solrigt ud :-)   


Ingen kommentarer:

Send en kommentar