lørdag den 28. juli 2012

DAG 9 - Tirsdag den 24. Juli 2012


Mod Østfinland

Så går turen videre fra Kalajoki mod Kuopio i midt Finland. De finske veje er fremragende og når rejsen foregår i kanonvejr er der ingen der kan klage. Skov og søer afløser hinanden i en uendelighed. Det er helt utroligt smukt. Efter den anden stop takker Martti af og overlader ledelsen til Tapio som fører Nordic Run 2012 ind til Kuopio og den lokale Harley-Davidson forhandler der har værkstedet ekstraordinært åbent for de der har et behov. Det er den finske klub som er værter for et eftersyn af de H-D cykler i Nordic Run som skulle ha et behov. Der blev arbejdet i værkstedet til alle var lykkelige. Hvilken service! 

Privat samling i Kuopio

Privat Harley-Davidson museum

Ejeren af butikken havde en privat H-D museum som der også var fri adgang til imens der blev puslet om de kørende heste.
Den udvalgte campingplads i Kuopio var af bedste kvalitet og bød blandt andet på sauna. Efter en etape i kanon sommervejr var det positivt med gode bade muligheder.

Danskerne tilbage fra Nordkap - Actic Run 2012


Jens Kristian, Bent og Chresten netop ankommet til Nordic Run igen

Efter at havde kørt 2.320 kilometer fra Haparanda over Nordkap og ned igennem hele Finland ankommer danskerne efter ca. 40 timers afstikker igen til Nordic Run´s planlagte rute. Det var noget af en tur. Glæd jer til reportagen i H-D Journalen.  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar