mandag den 27. august 2012

Afslutningen i Danmark


Tirsdag den 31. Juli (Dag 16)


Tirsdag var lidt præget af mandag aften i Marslev.

Kollonnen af Harley-Davidson motorcykler er blevet lidt længere i Danmark. Fra Marslev køres der direkte til Karoline i Middelfart, hvor Distrikt Syd står klar til at fortsætte oplevelserne. Turen går af sønderjyske småveje til Rødding hvor Custom Cycle byder alle på stegte pølser og drikkelse. Derefter går turen videre syd om Ribe og over vadehavsdæmningen til Rømøs berømte sandstrande. Det giver imponerings effekt da gruppen kører frisk ud over sandkassen og parkerer et halvthundrede harlyer i strandkanten til et fællesfoto. Der er fint dansk sommervejr med lidt småregn ind imellem, men ikke noget alvorligt. Fra Rømø fortsætter turen op af den sønderjyske vestkyst over Ribe og Varde til Ringkøbings vestlige fjordlandskab. Overnatningen er på Lyngvig Camping lidt nord for Hvide Sande. Efter teltslagning er pladsen hurtig mennesketomt. Mange af vores skandinaviske fæller er i sandklitterne for at se og mærke Vesterhavets aftenstemning.

Nordic Run 2012 på Rømø´s Nordstrand

Onsdag den 1. August (Dag 17)

Nordic Run´s sidste start er fra centrum af Søndervig. Distrikt Midt tager dagens første etape op til Nørre Vorupør på Thyholm og hvilken rute! I det daglige kalder mange dette udkantsområde for “Den rådne banan” men selv med ustabilt sommervejr er naturen helt imponerende. Vi slynger os på de små kommuneveje igennem klitlandskaberne ved Nissum Fjord og kører via romantiske Lemvig ud over Remme strand til Oddesundbroen. Heldigvis skal der et fragtskib igennem Limfjorden, så klappen er oppe, igen en usædvanlig og god oplevelse for vores gæster. På Thyholm får vi et lille kaffestop i Bedsted med hjemmebagt kage og kører derefter videre til havnen i Vorupør. Her er der sen middagspause og staffeten overdrages sidste gang til Distrikt Nords grande finale.Svinet skæres til hos Vendelboerne Mc


Afslutning hos Vendelboerne

Fra Vorupør fortsætter turen igennem Nationalpark Thy til Hanstholm og nord-vest igennem naturreservat Vejlerne op i de nordjyske klitplantager. Det er en velvalgt rute som ved vores is og strækkestop i Løkken tæller vi over 65 cykler. Vi har kørt på små veje hele dagen og sådan fortsætter det over Vendsyssel mod Sæby. Der kommer endnu flere cycler på og når vi kører ud af en landsby kører vi samtidig ind i de fleste. Lokalbefolkningen er vidne til en kollonne på over én kilometer længde. Hos Vendelboerne Mc er klubben mere end velforberedt på de cirka 85 cykler i Nordic Run 2012 der gør vores entre til en velfortjent afslutningsfest.

Værterne ved den fantastiske afslutningsfest; Jens og Olsen

Efterord af Road Captain ICA Åke

Nu är vi framme. 5.600 km blev det. Inte 4.500 km som utlovat. Vi har gjort andra vägval under resans gång. Det har varit stängda vägar på grund a stenras, hällregn, och rent farliga vägar som gjort att vi ruttat om för gruppens säkerhet. 
Jens Jensen välkomnar oss til fest som om vi skulle vara kungen och drottningen.
Men vi är ju faktiskt Nordens Tuffaste H-D Bikers. Här blir vi bjudna på Grisfest bestående utav helstekt spädgris potatisgratäng sallad och pilsner. Vi campar runt klubbhuset och får även gratis frukost. Jag tror vi är 150 personer på avsutningsfesten. Det finns inte ord kvar för denna danska gästfrihet, som är helt otrolig. Tusen milijoner tack till Harley-Davidson Club Denmark.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar